SURINAM SNACKS FOOD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 907 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surinam Snacks Food. Meer weten? Ontdek meer

24 jul 2024 om 19:46 Mooi en goed op tijd en goed eten
15 jul 2024 om 21:01 Gewoon super lekker eten, ga eten zelf afhalen
6 jul 2024 om 21:10 Lekker gegeten, zeker geen kleine porties. Hier gaan we vaker bestellen, ondanks de hoge bezorgkosten
22 jun 2024 om 19:09 Echt super lekker gegeten,normaal eten we dit in Rotterdam. Nu super blij met deze ervaring,en wat dichter bij huis Wel veel bezorgkosten €10,50
20 jun 2024 om 9:25 Had meer kousenband gemogen dan de hoeveelheid aardappelen qua smaak top miste alleen de sambal en de zoetzuur voor de rest niks te klagen
19 jun 2024 om 20:01 Goed eten en mooi op tijd
19 jun 2024 om 19:37 Precies optijd. Maar wat een lachertje. €4 voor n portie saté saus. Echt niet normaal, zo weinig en TÉ lang in de magnetron gestaan, helemaal uitgedroogd boven op. Jammer dat ik foto kan plaatsen. Echt veel te duur voor erg kleine porties nasi.
17 jun 2024 om 4:52 Heerlijk eten
16 jun 2024 om 19:18 Heerlijk gegeten en mooi op tijd!
13 jun 2024 om 19:32 Ik had het later besteld
10 jun 2024 om 11:08 Altijd heerlijk Surinaams eten besteld. Deze keer waren de saté (kipstukken) Taai en droog! Ik hoop dat het voldoende keer beter is.
6 jun 2024 om 10:16 Zeer goed erg lekker