SURINAM SNACKS FOOD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 892 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surinam Snacks Food. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2024 om 19:18 De broodjes waren heerlijk. 1 puntje: wij zijn al 50 jaar gewend dat je wat zuur op je broodje krijgt. Gewoon 2 plakjes komkommer en een stukje ui…..
23 mei 2024 om 23:03 Loempia's veel minder. Wordt af en toe bezuinigd op de specerijen (met name tijdens Corona) terwijl de prijs hetzelfde blijft ... Bezorgkosten EUR 8,50. Fors omhoog gegaan.
28 apr 2024 om 10:49 Heerlijk eten!
27 apr 2024 om 20:20 Smullen! Heerlijk van smaak. Goed warm.
26 apr 2024 om 19:44 Kwam wat later (20 min) dan geselecteerde tijd. Bezorger vroeg of ik naar beneden wilde komen...;-) Eten erg lekker. Kip sate is heerlijk mals en de pindasaus super!
20 apr 2024 om 21:08 Heerlijk eten. Nog erg warm bezorgd, ondanks de afstand. Netjes op tijd bezorgd.
15 apr 2024 om 17:34 Was heerlijk
12 apr 2024 om 19:59 Vandaag bestelling afgehaald. Het was werkelijk heerlijk. Normaal eet ik Surinaams op de kruiskade, maar dit is zeker net zo goed. Complimenten!
7 apr 2024 om 9:13 Heerlijk eten weer
31 mrt 2024 om 22:53 Perfect op tijd en heerlijk eten
27 mrt 2024 om 19:32 Mooi op tijd en was heerlijk
24 mrt 2024 om 14:31 Heerlijk gegeten, keurig warm, en op de afgesproken tijd geleverd, top !!